GymBreak.cz

Školní televize Gymnázia Rumburk

Nervy v Markvarticích aneb okresní přebor mladších žákyň ve florbalu

Ve čtvrtek 4. prosince se zúčastnily děvčata z primy a sekundy turnaje ve florbalu, který se již tradičně konal v Markvarticích. Po strhujících soubojích a velkých nervech se jim podařilo obsadit páté místo. Podrobnější informace sepsaly některé žákyně, proto se pouze omezím na výčet našich reprezentantek.

Účastnice turnaje:

Kristýna Kolářová, Sára Müllerová, Danča Mísařová, Šárka Mecelová, Adéla Pavlíčková, Karolína Pešíková, Veronika Šolcová, Petra Krištofová

Kamila Veselá

 

Čtvrteční ráno 4. 12. 2014 jsme musely s ostatními děvčaty vstávat brzy, protože jsme jely autobusem do Markvartic na florbalový turnaj.

Po příjezdu jsme čekaly 15 minut na pana ředitele z tamější základní školy, než nás pustí do tělocvičny. Poté jsme se převlékly do zelených dresů a vešly do haly, kde jsme se rozcvičovaly, dokud nepřišly ostatní týmy.

Po nástupu jsme začaly hrát.

Hrály jsme s Tyršovou školou z Děčína, Markvarticemi, Chřibskou a ZŠ Kamenická. Z pěti zápasů jsme dali jen 2 góly. Každý zápas se hrál 10 minut. Byly jsme poskládány tak, aby ve hře byly jen 4 hráčky + brankářka. Zbytek děvčat se střídal.

Turnaj se mi moc líbil, protože jsem to zažila poprvé a byl to pro mě velký zážitek. Jsem ráda, že chodím na florbal, protože jsem tam potkala nové kamarádky a moc mě to baví.

Adéla Pavlíčková, 1. A

 

Ve čtvrtek 4. prosince se v Markvarticích konal turnaj ve florbale, kterého se zúčastnily i florbalistky z primy a sekundy našeho gymnázia.

Pro některé z nás to byl první florbalový zápas, takže jsme jenom tušily, co nás čeká. Některé naše protihráčky byly hodně drsné a faulovaly. My jsme hrály s nasazením, a i když jsme pohár nepřivezly, mám z turnaje dobrý pocit.

Karolína Pešíková, 1. A

Podobné příspěvky: