GymBreak.cz

Školní televize Gymnázia Rumburk

I kočky potřebují pomoc

Jak jistě všichni víte, v předvánočním týdnu dnes již uplynulého roku proběhl vánoční jarmark, který byl tentokrát zaměřen na pomoc kočičímu útulku paní Honsů v Rumburku. Během této akce se nakonec vybralo 6000 Kč, které už zbývalo pouze předat. Jelikož pomoc kočičímu útulku je také hlavním cílem jedné ze skupin ve 2.A na projekt Já, občan, vydali jsme se společně s jejími členy peníze předat. Jak toto předání proběhlo to už nejlépe popíši sami studenti. „Dne 15.1.2015 v odpoledních hodinách se naše skupinka vydala do kočičího útulku paní Honsů Konečně šťastný domov.

Paní Honsů nás mile přivítala, sdělila nám novinky ohledně počtu koček a my jí slavnostně předali danou částku. Ihned poté nám paní Honců ukázala léky pro kočky, na jejichž zaplacení bude použita vybraná částka. Během posezení jsme se ještě domluvili na naší další pomoci a před odchodem jsme také nafotili hrající si kočky do galerie na facebookovou stránku, kterou jsme pro útulek vytvořili. Paní Honsů nám moc děkovala a my jsme rádi, že jsme jí mohli pomoci.“ Určitě je třeba poděkovat všem, kteří se zúčastnili Vánočního jarmarku a tím přispěli na léčbu koček umístěných v útulku. Také bych tímto chtěl poděkovat skupince, která pomáhá paní Honsů v rámci projektu Já občan a znovu všem studentům, kteří se podíleli na organizování Vánočního jarmarku.

Pokud přemýšlíte o tom, že si pořídíte domů kočku, určitě zavítejte na facebookové stránky útulku, kde najdete množství fotek s jednotlivými kočkami. Pokud by se vám některá zalíbila, určitě neváhejte paní Honsů zkontaktovat.

Facebookové stránky Konečně šťastného domova

Mája Nguyen, Bc. Marek Simandl

Podobné příspěvky: