GymBreak.cz

Školní televize Gymnázia Rumburk

2018 Úspěšně a rychle

Dne 14. 5. se uskutečnila atletická soutěž Pohár rozhlasu. V téhle soutěži soutěžili atleti základních škol a víceletých gymnázií z okresu Děčín.

Od osmi ráno přicházeli atleti a rozcvičovali se. V devět hodin začaly první disciplíny jako skok do dálky, skok do výšky a šedesátka. Celkem bylo 6 disciplín. Každá se hodnotila zvlášť a nakonec se udělilo celkové vyhodnocení. Při každé disciplíně fandila celá tribuna. Přišli sem povzbuzovat základní školy, školky i prarodiče soutěžících. Stejně jako na tribuně i na závodišti byly děti z různých škol našeho okolí. Soutěžily v kategoriích mladší žákyně, mladší žáci; starší žákyně, starší žáci. A musím říct, že ve všech kategoriích se naši žáci a žákyně pořádné vyznamenali, no posuďte sami:

Starší žáci – 7. místo

Mladší žáci – 8. místo

Starší žákyně – 2. místo

Mladší žákyně – 1. místo!!!  (postup do krajského kola)

Autorka: Barbora Kobrzková (1. A)

Družstvo starších žáků: Hung Anh Kukučka, Jan Štefl, Josef Nechanický, Damián Horák (všichni 4 A), Jiří Kováč, Pham Anh Duy, Jakub Černý, Jonáš Kudláček, Egor Pokorný (všichni 3. A)

Družstvo mladších žáků: Jiří Plachý (2. A), Bořek Steinbach, Matěj Janda (oba 1. A)

Družstvo starších žákyň: Eliška Radová, Veronika Šolcová, Adéla Pavlíčková (všechny 4. A), Hana Kelucová, Vanessa Krákorová, Adéla Relichová, Veronika Kozlerová, Tereza Coblová, Katka Nedvídková, Justýna Zajícová (všechny 3.A),

Družstvo mladších žákyň: Noemi Davidová, Adéla Petroušková, Natálie Bermannová, Anna Horáková (všechny 2. A), Marie Šulcová, Anita Semerádová, Laura Vápeníková, Karolína Tlapáková, Hanka Phamová (všechny 1. A)

Podobné příspěvky: